‌چکیده محتوای فایل

بیش‌تر غذاهای ما را کربوهیدرات‌ها یا قندها تشکیل می‌دهند که معمولاً آن‌ها را با نام قند می‌شناسیم. نشاسته و سلولز هم کربوهیدرات‌اند ؛ نشاسته در سلول دانه‌هایی مثل گندم ، برنج ، ذرت و سیب زمینی ذخیره شده‌است. سلولز ، کربوهیدراتی است که دیواره‌ی سلول‌های گیاهان را تشکیل می‌دهد...

‌فهرست

نقش غذا در بدن
کربوهیدرات
پروتئین‌ها
لیپیدها
ویتامین‌ها
مواد معدنی
آب
رژیم غذایی
گروه‌های غذایی
هرم راهنمای غذایی
غذایک مشکل جهانی

در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید