‌چکیده محتوای فایل

اسيد سيتريك و اسيد اسكوربيك يا ويتامين ث كه در آلو، خربزه، ريواس، انبه، گلابي، طالبي، گل كلم، سبزي‌ها، آب پرتقال، ليمو شيرين، ليمو ترش، سيب و آناناس وجود دارند مي‌توانند عوامل افزايش دهنده جذب آهن در بدن باشند...

‌فهرست

هرم تغذيه چيست
گروه غذايي نانها
غلات و سيب زميني
سريالها
برنج
گروه غذايي ميوه و سبزي
گروه شير و فرآورده هاي لبني
گروه غذايي گوشتها و جايگزين ها
چربيها
نمك
مايعات غذايي
تغذيه و افزايش حافظه
ميوه هاي افزايش دهنده ي هوش و حافظه
تغذيه سالم در محل كار
كم‌خوني ناشي از فقر آهن
دلايل فقر آهن
عوامل افزايش دهنده جذب آهن

در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید