‌چکیده محتوای فایل

چون تمام انرژی تولید شده در بدن سرانجام به صورت حرارت آزاد می شود بنابراین اندازه گیری حرارت آزاد شده یکی از روشهای ساده برای میزان مصرف انرژی است.

‌فهرست

تغذیه و ورزش
قسمتهای مختلف لوله گوارشی
ساختار و طبقه بندي چربيها
ويتامين محلول در چربي و
ویتامین های محول در آب
نقش ویتامین ها
مواد معدنی
نقش آب و الکترولیت ها
تغذيه مطلوب ورزشكار

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



منتشر شده در تاریخ: 1399/07/14
بازدید شده توسط 1224 نفر
تعداد دانلود این فایل : 26 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید