‌چکیده محتوای فایل

اصول نگهداری مواد غذایی :
    - جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
    - جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی
    - جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ...
 

‌فهرست

اصول نگهداری مواد غذایی
به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
نگهداری با استفاده از حرارتهای پایین
انجماد
اثر انجماد بر میکروارگانیسمها
نگهداری مواد غذایی با حرارت بالا
اسیدهای آلی و نمکهای آنها
نیتریت
اثر اشعه بر میکروارگانیسمها
فرآیند ماکروویو

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1399/09/05
بازدید شده توسط 3025 نفر
تعداد دانلود این فایل : 188 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید