‌چکیده محتوای فایل

اسید اوریک به عنوان محصول نهایی کاتابولیسم پورینها در انسان میباشد که تحت اثر آنزیم گزانتین اکسیداز از متابولیتهایی واسط چون هیپوگزانتین و گزانتین تشکیل میشود. در برخی از پستانداران اسید اوریک تحت اثر  اوریکاز مجددا تجزیه شده و به محصولی دیگر به نام آلانتوئین تبدیل میشود. اسید اوریک نیز مانند ویتامین C جزء مواد آنتی اکسیدان محسوب میشود و میتوان گفت که حدود نیمی از ظرفیت مواد آنتی اکسیدانی پلاسما ....

‌فهرست

تعریف اسید اوریک
علل افزایش اسید اوریک خون
تاثیرافزایش اسید اوریک از نظر بیماری
بررسی اپیدمیولوژی نقرس
تاثیر وراثت در ابتلا به نقرس
مواد غذایی مضّر
مواد غذایی مفید
باید ها و نباید ها در اسید اوریک
درصد تاثیر دارو ها و مواد مختلف
انواع رژیم غذایی جهت کنترل اسید اوریک
بحث و مروری بر مقالات
جمع بندی و نتیجه گیری
منابع

در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید