‌چکیده محتوای فایل

در طول دهه گذشته وقوع بیماری های میکربی ناشی از مواد غذایی نه تنها در کشورهای در حال توسعه با فقر بهداشتی بلکه در کشورهای توسعه یافته با استاندارد بالای بهداشتی نیز رو به افزایش بوده است و این در حالی است که وقوع عفونتها و مسمومیت های غذایی اغلب گزارش نشده باقی مانده و لذا تعیین آمار دقیق از میزان ابتلا خصوصاً در کشورهای در حال توسعه امکان پذیر نمی باشد. 
غذا می تواند به عنوان یک حامل، بسیاری از اجرام عفونی و غیرعفونی را در خود حمل کند. که در بعضی شرایط رشد جرم عفونی را حمایت کرده و به عنوان ناقل فعال عمل نموده و یا تنها نقش ناقل غیرفعال را ایفا نمیاد که در این صورت عامل عفونت در غذا رشد ننموده و ...

‌فهرست

بیماری های ناشی از مواد غذائی
نقش میکروب ها در ایجاد بیماری ها
منابع آلودگی میکربی غذا
آلودگی های میکربی گیاهان
ومیوها
آلودگی از طریق فاضلاب ها
آلودگی از طریق خاک
آلودگی مواد غذائی از طریق هوا
اشریشیاکولای بیماریزای روده ای
ویبریو
سایر باکتری های گرم منفی بیماریزای
باکتری های گرم مثبت بیماریزای غذایی

در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید