‌چکیده محتوای فایل

طبق توصيه سازمان جهاني بهداشت حداكثر 30% كل انرژي دريافتي روزانه مي تواند از روغن و چربي تامين شود. همچنين اسيدهاي چرب اشباع حداكثر 10% و اسيدهاي چرب ترانس حداكثر 1% از كل انرژي دريافتي رژيم غذايي روزانه را مي تواند تامين كنند.
 

‌فهرست

شيوه زندگی در حال گذر است
نتايج نامطلوب
چربی اشباع و اسيد چرب ترانس:
منابع اسيدهاي چرب
تاثير مواد غذايی بر کاهش
عوامل موثر بر فشار خون
توصیه های انجمن قلب
توصيه‌هاي مفيد تغذیه ای

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



منتشر شده در تاریخ: 1398/07/25
بازدید شده توسط 824 نفر
تعداد دانلود این فایل : 33 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید