‌چکیده محتوای فایل

برقرای نظام مراقبت بیماریهای منتقله از غذا و استخراج اطلاعات مربوط به این بیماریها از جمله بروز و شیوع انواع بیماریهای منتقله از غذا نشان میدهد که در کدام قسمت از زنجیره غذایی جامعه نقص وجود دارد چرا که در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات غذایی، ذخیره، فراوری و توزیع آن امکان آلودگی به عوامل بیماری زا وجود دارد.

‌فهرست

مقدمه
اهمیت موضوع
هدف کلی
اهداف اختصاصی
تعاریف
بیماریهای منتقله
سه سطح جمع اوری و ارسال داده ها
بررسی اپیدمیولوژیک
مراحل دهگانه بررسی

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1398/09/18
بازدید شده توسط 1204 نفر
تعداد دانلود این فایل : 10 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید