‌چکیده محتوای فایل

درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000 اتمسفر و حدود 10000 گردش کاری در سال را داشته باشند...

‌فهرست

فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی
اثرات بیولوژیکی فشار بالا
استفاده از فشار بالا در فراوری مواد غذایی
نتیجه گیری

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



منتشر شده در تاریخ: 1396/03/24
بازدید شده توسط 1134 نفر
تعداد دانلود این فایل : 17 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید