‌چکیده محتوای فایل

شیر به دلیل داشتن مواد و ترکیبات مختلف ، محیط مناسبی جهت رشد میکروب می باشد که با شناخت عوامل موثر بالا بردن کیفیت شیر و جلوگیری از فاسد شدن آن نظیر بهداشت دام ، نحوه دوشش ، صاف کردن ، سرد کردن سریع شیر ، بهداشت وسایل شیر دوشی ، تانکر های حمل شیر و آب مورد استفاده در دامداریها جهت شستشوی وسایل شیر دوشی ، می توان مانع از فاسد شدن آن شد...

‌فهرست

تعريف شير خام سالم
عوامل ايجاد آلودگي درشير
عوامل بالا بردن کیفیت شیر در دامداری
دوشیدن شیر
ظروف شیر دوشی
صاف کردن شیر
سرد کردن شیر     
تانکرهای حامل شیر
آب مورد استفاده در دامداریها 
عوامل بهداشت شیر در سالن های تولید 
سالن بسته بندی
توصیه های بهداشتی

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1399/09/06
بازدید شده توسط 1370 نفر
تعداد دانلود این فایل : 106 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید