‌چکیده محتوای فایل

نگهداري گوشت تازه در شرايطي كه در تماس با هوا باشد باعث مي شود كه سطح آن داراي پتانسيل رداكس بالا و در نتيجه مناسب رشد aerobic psychrotrophs باشد....

‌فهرست

فساد ميكربي شير، گوشت و ماهي
تركيبات شير
اجزاء شير
فرآوري حرارتي شير خام
نوع ميكربها در شير پاستوريزه
نوع ميكربها در شير پاستوريزه
انواع فساد ميكربي در شير پاستوريزه
گوشت بعنوان محيط رشد ميكربي
فلور مبكربي در ماهي
منابع آلودگي ميكربي ماهي
سخت پوستان و نرم تنان

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



منتشر شده در تاریخ: 1399/12/07
بازدید شده توسط 1784 نفر
تعداد دانلود این فایل : 105 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید