‌چکیده محتوای فایل

اسيد سيتريك و اسيد اسكوربيك يا ويتامين ث كه در آلو، خربزه، ريواس، انبه، گلابي، طالبي، گل كلم، سبزي‌ها، آب پرتقال، ليمو شيرين، ليمو ترش، سيب و آناناس وجود دارند مي‌توانند عوامل افزايش دهنده جذب آهن در بدن باشند...

‌فهرست

هرم تغذيه چيست
گروه غذايي نانها
غلات و سيب زميني
سريالها
برنج
گروه غذايي ميوه و سبزي
گروه شير و فرآورده هاي لبني
گروه غذايي گوشتها و جايگزين ها
چربيها
نمك
مايعات غذايي
تغذيه و افزايش حافظه
ميوه هاي افزايش دهنده ي هوش و حافظه
تغذيه سالم در محل كار
كم‌خوني ناشي از فقر آهن
دلايل فقر آهن
عوامل افزايش دهنده جذب آهن

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



منتشر شده در تاریخ: 1399/12/07
بازدید شده توسط 1852 نفر
تعداد دانلود این فایل : 93 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید